Kreminė vištiena su parmezanu ir makaronais

Reikės:

0.5kg vištienos kotletų arba kotletų
1 1/2 puodelio tarkuoto parmezano
4 šaukštai ypač tyro alyvuogių aliejaus
košerinės druskos ir juodųjų pipirų
0.5kg trumpai pjaustytų makaronų
1 vidutinio dydžio geltonasis svogūnas, susmulkintas
2 susmulkintos paprikos
3 skiltelės česnako, smulkiai supjaustytos arba sutarkuotos
3-4 arbatiniai šaukšteliai kajano prieskonių
smulkintų raudonųjų pipirų dribsnių
2 puodeliai pieno
1/2 puodelio riebios grietinėlės arba konservuoto kokosų pieno
60g kreminio sūrio, kambario temperatūros
2 šaukštai smulkintų šviežių petražolių

Pasiruošimas:

1. Užvirkite didelį puodą pasūdyto vandens. Makaronus išvirkite pagal pakuotės nurodymus, kol jie bus išvirę. Nusausinkite.
2. Tuo tarpu į negilų dubenį suberkite 1/2 puodelio parmezano. Apvoliokite vištieną iš abiejų pusių miltuose, paspausdami, kad jie priliptų, ir kumščiu gerai įminkykite trupinius. Padėkite vištieną ant lėkštės. Atidėkite į šalį.
3. Paruoškite makaronus. Įkaitinkite 2 valgomuosius šaukštus alyvuogių aliejaus ant vidutinio stiprumo ugnies. Sudėkite svogūną ir kepkite, kol suminkštės, apie 5 minutes. Sudėkite paprikas ir česnaką, virkite dar 5 minutes, kol paprikos suminkštės. Įmaišykite cajun prieskonius, po žiupsnelį raudonųjų pipirų dribsnių, druskos ir pipirų. Virkite dar minutę, kol prieskoniai taps kvapnūs, tada supilkite pieną ir grietinėlę. Sudėkite kreminį sūrį. Plakite iki vientisos masės. Padažą švelniai pavirkite ir virkite 5-8 minutes, kol šiek tiek sutirštės.
4. Vištienai išvirti. Didelėje keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite 2 šaukštus aliejaus. Sudėkite vištieną ir kepkite, kol ji taps auksinės spalvos, 3-4 minutes. Apverskite vištieną ir kepkite 3-4 minutes, kol kita pusė taps auksinės spalvos. Perkelkite ant pjaustymo lentos ir pagardinkite druska. Supjaustykite plonomis juostelėmis.
5. Į padažą įmaišykite parmezaną. Suberkite makaronus ir virkite 3-5 minutes, tada nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite petražoles.
6. Padalykite makaronus į lėkštes ir ant viršaus uždėkite vištienos griežinėlius. MĖGAUKITĖS

Kreminė vištiena su parmezanu ir makaronais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...