Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa:

Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų – bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas.

Pradėkime nuo pagrindinio ingrediento – bulvių. Jums reikės maždaug kilogramo bulvių. Geriausiai tinka vidutinio dydžio bulvės, nes jos lengviau tarkuojamos. Bulves nulupkite ir sutarkuokite. Čia svarbu paminėti, kad bulves reikia tarkuoti kuo smulkiau, kad blynai būtų kuo plonesni ir traškesni.

Toliau – mėsa. Aš naudoju jautieną, bet galite naudoti bet kokią mėsą, kuri jums patinka. Mėsą sutarkuokite ir sumaišykite su bulvėmis. Čia galite pridėti dar ir smulkiai pjaustytą svogūną, jei mėgstate. Tada viską gerai išmaišykite.

Dabar pereiname prie prieskonių. Čia galite naudoti bet kokius prieskonius, kurie jums patinka. Aš naudoju druską, pipirus, česnaką ir petražoles. Viską gerai išmaišykite, kad prieskoniai tolygiai pasiskirstytų.

Kai viskas paruošta, imkite keptuvę, įpilkite aliejaus ir įkaitinkite. Tada imkite šaukštą ir sudėkite maždaug vieną šaukštą bulvių ir mėsos mišinio į keptuvę. Blynus kepkite ant vidutinio ugnies, kol jie taps auksiniais. Tada juos apverčiame ir kepame dar kelias minutes.

Ir volia! Jūsų bulvių blynai su mėsa yra paruošti. Jie puikiai tinka prie bet kokio pietų ar vakarienės stalo. Be to, jie yra labai sotūs, todėl jūsų šeima ar svečiai neabejotinai bus patenkinti.

Taigi, jei norite paruošti kažką skanaus, bet nesudėtingo, būtinai išbandykite šį receptą. Manau, kad jis taps vienu iš jūsų mėgstamiausių. Skanaus!

Bulvių blynai su mesa ant keraminės lėkštės, šalia pjaustytos žolelės ir padažas. Pavadinimas: Tradiciniai Bulvių Blynai su Mesa
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...