Naujienos

Uogų perdirbimo būdai ir receptai

Uogų perdirbimo būdai ir receptai

Uogos yra nuostabus gamtos dovanų, kurias galime mėgautis visą vasarą. Jų skonis ir aromatas gali pridėti ypatingo žavesio bet kuriam patiekalui ar gėrimui. Tačiau, kaip išlaikyti šviežias uogas ilgiau ir kaip jas perdirbti, kad galėtume mėgautis jų skoniu net ir...

Populiarus

Uogų perdirbimo būdai ir receptai

Uogų perdirbimo būdai ir receptai

Uogos yra nuostabus gamtos dovanų, kurias galime mėgautis visą vasarą. Jų skonis ir aromatas gali pridėti ypatingo žavesio bet kuriam patiekalui ar gėrimui. Tačiau, kaip išlaikyti šviežias uogas ilgiau ir kaip jas perdirbti, kad galėtume mėgautis jų skoniu net ir...

[][/]

Receptai

Obuolių pyragas „Štruselis”

Obuolių pyragas „Štruselis”

Ingredientai: 500g obuolių pyrago įdaro 2 kiaušiniai 400g saldinto kondensuoto pieno 1/4 stiklinė margarino arba sviesto 1/2 šaukštelio malto cinamono 1/4 šaukštelio malto muskato riešuto 1/2 stiklinė šviesiai rudojo cukraus 1/2 stiklinė nesijotų miltų 1/4 stiklinė...

Meduje keptos saldžiosios bulvės

Meduje keptos saldžiosios bulvės

Ingredientai: 1kg saldžiųjų bulvių 6 šaukštai sviesto 3 šaukštai medaus 1 šaukštelis šviežių citrinų sulčių 1 žiubsnelis druskos 1 žiubsnelis cinamono Gaminimas: 1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C. 2. Mažame mikrobangų krosnelėje saugiame dubenyje sumaišykite sviestą,...

Tuno ryžių salotos

Tuno ryžių salotos

Ingredientai: 2 stiklinės virtų ryžių 200g tuno 2 saliero stiebai 3 žalieji svogūnai 1/2 stiklinė majonezo Gaminimas: 1. Sumaišykite visus ingredientus naudodami tiek majonezo, kad viskas susimaišytų. 2. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį. 3. Uždenkite ir padėkite...

Pekano plutos lašiša

Pekano plutos lašiša

Ingredientai: 100g lašišos filė 2 stiklinės pekano riešutų 1 česnako skiltelė 1/2 šaukštelis druskos 1/4 šaukštelio kajeno pipirų 1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus Gaminimas: 1. Pekano riešutus sudėkite į virtuvinį kombainą ir gerai susmulkinkite. 2. Į virtuvinį...

Straipsniai

Avokadas: Maisto Produktas Su Įdomia Praeitimi

Avokadas: Maisto Produktas Su Įdomia Praeitimi

Kai paskutinį kartą valgėte avokadą, ar kada nors pagalvojote, kokia gali būti šio nuostabaus maisto produkto istorija? Na, avokado istorija yra tokia pat unikali ir įdomi kaip ir jo skonis. Avokado pėdsakai siekia net 10 000 metų atgal į priešistorinę Centrinę ir...

Ryžiai: Universali Maisto Paslaptis ir jos Reikšmė

Ryžiai: Universali Maisto Paslaptis ir jos Reikšmė

Ryžiai yra vienas iš svarbiausių pasaulio maisto produktų. Netgi Jungtinių Tautų Organizacija Maistui ir Žemės Ūkiui (FAO) 1966 metais paskelbė ryžius pasaulinio maisto simboliu. Tačiau ką iš tikrųjų reiškia šis stebuklingas grūdas? Ryžių Kilmė ir Plitimas Ryžiai kilę...

Soda ir kepimo milteliai

Soda ir kepimo milteliai

Dažnai kyla klausimai, ar galima pakeisti sodą kepimo milteliais ir atvirkščiai. Mes ir nusprendėme paaiškinti Jums, kuo skiriasi ir ką, kur naudoti. Dažniausiai, sodą arba kepimo miltelius mes naudojame, kad maistas būtų purus. Tai mums visiems žinoma cheminė...

Avokado nauda

Avokado nauda

KAS YRA TAS AVOKADAS? Avokadas - tai senovinio medžio, kurio mokslinis pavadinimas yra PERSEA AMERICANA, vaisius. Visame pasaulyje jisai vertinimas dėl jo didelės maistinės. Avokadas yra labai populiarus tarp sveiko maisto mėgėjų, dažnai jį vadina «superfood» dėl jo...

Spanguolių nauda

Spanguolių nauda

Spanguolės - nuostabios uogos, kurios yra išgarsėjusios savo naudingom savybėm. Straipsnyje išnagrinėsime naudingas savybes ir  valgymo ypatybes. KUO SKIRIASI SPANGUOLĖS NUO BRUKNIŲ Jeigu išversti žodį "spanguolė" iš lotynų kalbos, tai  mes gausime...

Produktai

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.