Aviečių ledai be pieno: gaivaus vasaros skonio ieškant!

Sudedamosios dalys:

2 puodeliai šviežių avietyų
1 puodelis kokoso pieno
½ puodelio medaus
1 šaukštelis natūralaus vanilės ekstrakto
Paruošimas:

Avietes sutrinkite iki sklandaus masės naudodami blenderį arba virtuvės kombainą.
Į aviečių masę įpilkite kokoso pieną, medų ir vanilės ekstraktą. Maišykite, kol visi ingredientai gerai susimaišys.
Paruoštą masę užpilkite į ledo formėles ir palikite šaldytuve bent 4 valandoms arba per naktį, kol visiškai sukietės.
Prieš patiekdami, palaukite kelias minutes, kol ledai šiek tiek atšils, taip bus lengviau juos išimti iš formelių.

Aviečių ledai be pieno, patiekiami mėlynoje ledo formelėje
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...