Aviečių ledai be pieno: gaivaus vasaros skonio ieškant!

Sudedamosios dalys:

2 puodeliai šviežių avietyų
1 puodelis kokoso pieno
½ puodelio medaus
1 šaukštelis natūralaus vanilės ekstrakto
Paruošimas:

Avietes sutrinkite iki sklandaus masės naudodami blenderį arba virtuvės kombainą.
Į aviečių masę įpilkite kokoso pieną, medų ir vanilės ekstraktą. Maišykite, kol visi ingredientai gerai susimaišys.
Paruoštą masę užpilkite į ledo formėles ir palikite šaldytuve bent 4 valandoms arba per naktį, kol visiškai sukietės.
Prieš patiekdami, palaukite kelias minutes, kol ledai šiek tiek atšils, taip bus lengviau juos išimti iš formelių.

Aviečių ledai be pieno, patiekiami mėlynoje ledo formelėje
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...