REIKĖS:
1 šaukšto balzaminio acto
1 svogūno
250 gramų vyšninių pomidoriukų
45 gramų klasikinio pesto padažo
250 gramų vištienos krūtinėlės
150 gramų makaronų
1 česnako skiltelės
40 gramų kietojo sūrio
1 šaukšto sojos padažo
GAMINIMO EIGA:
- Makaronus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir palikite virti apie 12 minučių.
- Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką.
- Įkaitinkite keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus. Sudėkite svogūnus ir kepkite maždaug 5 minutes kol pageltonuos.
- Vyšninius pomidoriukus supjaustykite pusiau.
- Supjaustykite vištienos krūtinėlę mažais gabaliukais ir įdėkite į keptuvę kepti kartu su svogūnais. Pagardinkite druska ir pipirais.
- Likus 3 minutėms iki vištienos kepimo pabaigos sudėkite pomidoriukus ir dar patroškinkite 3 minutes.
- Į keptuvę sudėkite išvirtus makaronus, balzaminį actą, sojos padažą ir pesto padažą į keptuvę, viską išmaišykite ir dar pakepkite 2 minutes.
- Makaronus su vištiena gausiai pabarstykite tarkuotu kietuoju sūriu.