Naminis adžaruli

PAGRINDUI REIKĖS:

2 kiaušinio baltymų

180 g varškės

40 g avižų dribsnių (su greitu virimo laiku 5 min)

1/3 arbat. Šaukš. kepimo miltelių 

džiovintas česnako + druskos + mėgstamiausių prieskonių

ĮDARUI REIKĖS:

40 g tarkuoto sūrio

50 g jogurto (arba grietinės) 

2 kiaušinių trinių

druska ir prieskoniai pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Varškę, kiaušinių baltymus, avižų dribsnius, kepimo miltelius ir prieskonius išmaišome. Formuojame 2 laivelius ir iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepame 15-20 minučių. Kol kepa pagrindai gaminam įdarą. Jogurtą (grietinę), sūrį ir prieskonius išmaišome. Išimam iš orkaitės laivelius ir padalinus per pus pagamintą įdarą sudedame į laivelius ir per vidurį dedame po vieną trynį. Dar kepame 6 minutes.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...