PAGRINDUI REIKĖS:
2 kiaušinio baltymų
180 g varškės
40 g avižų dribsnių (su greitu virimo laiku 5 min)
1/3 arbat. Šaukš. kepimo miltelių
džiovintas česnako + druskos + mėgstamiausių prieskonių
ĮDARUI REIKĖS:
40 g tarkuoto sūrio
50 g jogurto (arba grietinės)
2 kiaušinių trinių
druska ir prieskoniai pagal skonį
GAMINIMO EIGA:
Varškę, kiaušinių baltymus, avižų dribsnius, kepimo miltelius ir prieskonius išmaišome. Formuojame 2 laivelius ir iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje kepame 15-20 minučių. Kol kepa pagrindai gaminam įdarą. Jogurtą (grietinę), sūrį ir prieskonius išmaišome. Išimam iš orkaitės laivelius ir padalinus per pus pagamintą įdarą sudedame į laivelius ir per vidurį dedame po vieną trynį. Dar kepame 6 minutes.