Trapūs paštetėliai su dešra

Tešlai: 250 g miltų, 2 tryniai, 1 kiaušinis, 100 g margarino, 2 šaukštai grietinės, mielių, cukraus.

Įdarui: 300 g arbatinės dešros, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, 0,5 kiaušinio, 1 šaukštas džiūvėsių, garstyčių.

Ant lentos supilti miltus, sudėti susmulkintus riebalus, išplaktus kiaušinius, ištrintas su cukrumi mieles, grietinę, tarkuotą citrinos žievelę ir suminkyti. Jei tešla kieta, įdėti grietinės.

Paruošti įdarą: dešrą sumalti, sudėti tarkuotą sūrį, džiūvėsius, kiaušinį, garstyčias ir gerai išmaišyti. Masė turi būti tiršta. Iš jos suformuoti mažas pailgas dešreles.

Tešlą iškočioti, supjaustyti kvadratais, į juos įvynioti dešreles. Dėti į skardą ir pastatyti, kad pakiltų. Aptepti kiaušinių, kepti 20 min. Paduoti kaip karštą užkandį arba prie sultinio.

Trapūs paštetėliai su dešra
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...