Avienos troškinys

Avienos troškinys su svogūnais ir bulvėmis, kuriam pagaminti reikės:

500g liesos avienos,

druskos,

pipirų,

1 lauro lapelis,

čiobrelių,

400g svogūnų,

1 kg bulvių,

žalumynų.

Gaminimas:

mėsą supjaustyti kubeliais, sudėti į troškintuvą, apibarstyti druska, pipirais ir žiedais supjaustytais svogūnais. Tada įpilti karšto vandens, kad mėsą vos apsemtų, uždengti ir troškinti ant mažos ugnies. Baigiant troškinti, sudėti supjaustytas bulves ir šiek tiek pasūdyti.

Valgį į stalą patiekti troškintuve, apibarstyti žalumynais. Valgyti su saldžiarūgštėmis salotomis.

Avienos troškinys
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...