Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys:

2 brandūs avokadai
2 šaukštai citrinos sulčių
Druska ir pipirai pagal skonį
4 tostai
200 g rūkytos lašišos
Šviežių krapų (pagal skonį)
1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina)
Paruošimas:

Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite druska bei pipirais.
Ant tostų užtepėkite avokadų masę.
Ant viršaus sudėkite lašišos gabalėlius.
Puoškite krapais ir, jei norite, užbarstykite sezamo sėklomis.
Pateikite kaip pusryčius arba sveiką užkandį.

Nuotraukoje matyti sodriai žalios spalvos avokadų masė, ant šviesiai rudos spalvos tosto, viršuje elegantiškai išdėlioti lašišos gabalėliai, o visa tai papuošta šviežiais krapais ir švelniai užbarstyta sezamo sėklomis.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...