Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys:

2 brandūs avokadai
2 šaukštai citrinos sulčių
Druska ir pipirai pagal skonį
4 tostai
200 g rūkytos lašišos
Šviežių krapų (pagal skonį)
1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina)
Paruošimas:

Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite druska bei pipirais.
Ant tostų užtepėkite avokadų masę.
Ant viršaus sudėkite lašišos gabalėlius.
Puoškite krapais ir, jei norite, užbarstykite sezamo sėklomis.
Pateikite kaip pusryčius arba sveiką užkandį.

Nuotraukoje matyti sodriai žalios spalvos avokadų masė, ant šviesiai rudos spalvos tosto, viršuje elegantiškai išdėlioti lašišos gabalėliai, o visa tai papuošta šviežiais krapais ir švelniai užbarstyta sezamo sėklomis.
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...