Bulvių-raugintų kopūstų apkepas

1 kg bulvių,

700 g raugintų kopūstų,

2 kiaušiniai,

0,5 stiklinės grietinės,

200 g kumpio,

1 šaukštas sviesto.

Bulves išvirti ir karštas sumalti. Į tešlą supilti grietinę, trynį, išplaktus baltymus ir greitai suminkyti. Raugintus kopūstus smulkiai supjaustyti, kumpį sukapoti ir sumaišyti su kopūstais.

Apkepo indą paruošti, dėti dalį bulvių tešlos, išlyginti, ant viršaus sudėti kopūstų įdarą ir uždengti bulvių tešla. Ant viršaus uždėti sviesto. Kepti 50 min.

Bulvių-raugintų kopūstų apkepas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...