Žaliųjų žirnelių Ir kumpio apkepas

200 g kumpio,

1 stiklainis žaliųjų konservuotų žirnelių,

100 g makaronų,

druskos,

tarkuoto sūrio.

Padažui: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, t stiklinė grietinės, 1 trynys, cukraus, citrinos rūgšties.

Pasūdytame vandenyje išvirti makaronus-ragučius, nusunkti, perpilti karštu vandeniu. Konservuotus žirnelius nusunkti. Virtą kumpį supjaustyti mažais kubeliais, sumaišyti su žirneliais ir makaronais. Į paruoštą apkepo indą sudėti mišinį, užpilti padažu, užbarstyti tarkuotu sūriu.

Padažui miltus pakepinti su sviestu, supilti grietinę, įdėti citrinos rūgšties, cukraus, įplakti trynį. Kepti 30 min. Paduoti su salotomis.

Žaliųjų žirnelių Ir kumpio apkepas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...