200 g kumpio,
1 stiklainis žaliųjų konservuotų žirnelių,
100 g makaronų,
druskos,
tarkuoto sūrio.
Padažui: 1 šaukštas sviesto, 2 šaukštai miltų, t stiklinė grietinės, 1 trynys, cukraus, citrinos rūgšties.
Pasūdytame vandenyje išvirti makaronus-ragučius, nusunkti, perpilti karštu vandeniu. Konservuotus žirnelius nusunkti. Virtą kumpį supjaustyti mažais kubeliais, sumaišyti su žirneliais ir makaronais. Į paruoštą apkepo indą sudėti mišinį, užpilti padažu, užbarstyti tarkuotu sūriu.
Padažui miltus pakepinti su sviestu, supilti grietinę, įdėti citrinos rūgšties, cukraus, įplakti trynį. Kepti 30 min. Paduoti su salotomis.