Danijos raudonieji kopūstai (įdaras sumuštiniams)

Ingredientai:
1 raudonojo kopūsto
1/2 stiklinė acto
1/4 stiklinė vandens
1/4 stiklinė cukraus
1/2 šaukštelio druskos
1/2 stiklinė raudonųjų serbentų želė

Gaminimas:
1. Smulkiai supjaustykite raudonuosius kopūstus.
2. Sudėkite likusius ingredientus, išskyrus želė.
3. Uždenkite ir virkite 1 valandą.
4. Paskutines 15 minučių supilkite želė.
5. Galima valgyti karštą arba šaltą.
6. Jis taip pat tinka sumuštiniams su kepta jautiena arba kepta kiauliena.

Skanaus!

Danijos raudonieji kopūstai (įdaras sumuštiniams)
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...