Obuolių pyragas „Štruselis”

Ingredientai:
500g obuolių pyrago įdaro
2 kiaušiniai
400g saldinto kondensuoto pieno
1/4 stiklinė margarino arba sviesto
1/2 šaukštelio malto cinamono
1/4 šaukštelio malto muskato riešuto
1/2 stiklinė šviesiai rudojo cukraus
1/2 stiklinė nesijotų miltų
1/4 stiklinė šalto margarino arba sviesto
1/2 stiklinė graikinių riešutų
1/2 stiklinė avižinių dribsnių

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 190C.
2. Ant sviestu išteptos kvadratinės kepimo skardos paskleiskite obuolių įdarą.
3. Vidutiniame dubenyje išplakite kiaušinius.
4. Supilkite saldintą kondensuotą pieną, ištirpintą margariną, cinamoną ir muskato riešutą, gerai išmaišykite.
5. Supilkite ant obuolių įdaro.
6. Vidutiniame dubenyje sumaišykite cukrų ir miltus, supjaustykite šaltu margarinu iki trupinių.
7. Sudėkite riešutus ir avižas.
8. Pabarstykite kremu.
9. Kepkite 50-55 minutes arba kol sustings.
10. Patiekite šiltą su ledais.

Skanaus!