Ingredientai:
500g dešros
200g grietinėlės sūris
200g Ro-Tel pomidorų
3/4 stiklinė tarkuoto čederio sūrio
Gaminimas:
1.Apkepkite dešrą iki rudos spalvos ir nusausinkite.
2. Nusausinkite Ro-Tel ir pasilikite 1/4 puodelio sulčių.
3. Sumaišykite virtą dešrą, kreminį sūrį, Ro-Tel ir 1/4 puodelio sulčių.
4. Sudėkite į šiek tiek riebalais pateptą 1 litro kepimo indą. Ant viršaus pabarstykite sūriu.
5. Kepkite 180 C laipsnių temperatūroje nuo 20 iki 25 minučių.
6. Patiekite su kukurūzų traškučiais arba pitos traškučiais.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...