Ingredientai:
1/4 stiklinė sviesto
1 šaukštas miltų
1 1/2 stiklinė pieno ir kremo mišinio
1 stiklinė mocarelos sūrio
1 stiklinė smulkinto karvės pieno sūrio fontina
1/2 stiklinė smulkinto provolono sūrio
1/4 stiklinė smulkinto parmezano sūrio
1/4 šaukštelis pipirų
2 šaukštai petražolių
1/2 kg šviežio fetuccino makaronų
Gaminimas:
1. 3 litrų puode ištirpinkite sviestą, įmaišykite miltus, kol susimaišys.
2. Virkite 30 sekundžių.
3. Palaipsniui maišykite pieno ir kremo mišinį ir virkite, maišydami, kol mišinys užvirs ir šiek tiek sutirštės.
4. Įmaišykite visus sūrius, druską ir pipirus.
5. Fettuccine makaronus virkite iki „al dente” (idealaus išvirimo).
6. Nusausinkite ir supilkite į didelį dubenį arba apvalų troškinimo indą.
7. Įmaišykite sūrio padažą kartu su petražolėmis, kol gerai susimaišys.
8. Patiekite iš karto.
Keturių sūrių makaronai
