Makaronai su keptais česnakais ir vyšniniais pomidorais

Ingredientai:
4 stiklinės vyšninių pomidorų
12 česnako skiltelių
1/4 alyvuogių aliejaus
1 šaukštelis džiovinto baziliko
1/2 šaukštelis druskos
1/4 šaukštelis aitriosos paprikos
1/4 šaukštelis maltų pipirų
500g  makaronų
1/4 stiklinė šviežių petražolių
1/2 stiklinė sutarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas:
1. Į dubenį sumeskite pjaustytus pomidorus, pjaustytą česnaką, aliejų, baziliką, druską, aitriosios paprikos dribsnius ir maltus pipirus.
2. Sudėkite į metalinę pyrago keptuvę ir kepkite 200 °C temperatūroje maždaug 30 minučių.
3. Pomidorai turi būti susitraukę, o česnakai – minkšti.
4. Makaronus išvirkite puode su pasūdytu verdančiu vandeniu, kol verda pomidorai ir česnakai.
5. Nusausinkite ir grąžinkite makaronus į puodą.
6. Sudėkite česnakinių pomidorų mišinį ir petražoles, išmeskite, kad apsemtų.
7. Patiekite pabarstykite šviežiai tarkuotu parmezano sūriu.
8. Jei neturite šviežio parmezano, išbandykite kitus aštrius kietus sūrius, tokius kaip Romano arba Asiago.

Skanaus!

Makaronai su keptais česnakais ir vyšniniais pomidorais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...