Traškios trigubos žalios salotos

Ingredientai salotoms:
2 stiklinės susmulkintų žaliųjų kopūstų
2 stiklinės susmulkintų romėnų salotų
1/2 – 3/4 stiklinės šparagų stiebelis
1/2 – 3/4 stiklinės cukraus žirnelių
1/2 – 3/4 stiklinės brokolių žiedynų Floret
2 -4 svogūnai
12 vynuoginių Pomidorų
1/4 stiklinė skrudintų pjaustytų migdolų
2 šaukštai tikros šoninės gabaliukų

Ingredientai saldžiarūgščiui padažui:
3/4 stiklinė obuolių sidro acto.
1/4 stiklinė vandens
1 greitai paruošiamos vištienos sultinio kubelis
1 šaukštas cukraus
1 šaukštelis garstyčios
2 šaukštai  alyvuogių arba rapsų aliejaus

Gaminimas:
Saldžiarūgštis padažas:
1. Sumaišykite visus ingredientus ir gerai suplakite, kad susimaišytų.
Salotos:
1. Supjaustykite romėnų salotas per galvą 1,5 cm juostelėmis. Tada supjaustykite juosteles trečdaliais.
2. Peiliu supjaustykite labai plonus griežinėlius iš kopūsto galvos, suformuodami ilgas virveles; kopūstų virveles supjaustykite į trečdalius.
3. Nuplėšę kietą galą, supjaustykite šparagus į 2,5 cm gabalėlius.
4. Mikrobangų krosnelėje aukštoje įtampoje laikykite 30 sekundžių.
5. Nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite.
6. Įdėkite į dubenį. Pašalinkite įgėlimus , jei yra, iš cukrinių žirnelių.
7. Mikrobangų krosnelėje vėl aukštoje temp. laikykite 1 minutę.
8. Nuplaukite šaltu vandeniu ir gerai nusausinkite.
9. Sudėkite į dubenį.
10. Išpjaukite žiedynus nuo brokolių viršaus.
11. Supjaustykite mažais gabalėliais. Įdėkite į dubenį.
12. Sudėkite visus kitus ingredientus, išskyrus pomidorus .
13. Atšaldykite. Prieš patiekdami sudėkite pomidorus ir saldžiarūgštį padažą.
14. išmaišykite. Patiekite per 30 minučių po padažo įpylimo.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...