Naminiai varškėtukai

REIKĖS:

200 g varškės

1 kiaušinio

80 g miltų + 20-50 g išminkimui

1 arbat. šaukš. cukraus (pagal skonį)

žiupsnelis druskos

žiupsnelis vanilinio cukraus

GAMINIMO EIGA:

Varškę sumaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi, kad gautųsi vientisa masė(galima naudoti maišytuvą).

Persijoti miltus su miltų sijotuvu į indą su varške ir išminkyti rankom.

Papilti stalą miltais, ir išminkyti dar karta tešlą ant stalo. Tešla turi vos vos lipni prie rankų. Iš tešlos padarome dešrą, supjaustome gabaliukais ir 10 minučių padedame į šaldytuvą.  Į sūdytą verdanti vandenį sudedam varškėčius ir būtinai maišome, kad jie nesuliptu. Kai varškėčiai pasikels į viršų, verdam dar 4-5 min. Paduodame su grietine, medumi, sviestu…eksperementuokite!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...