Plikytų pyragaičių receptas

Klasikinis plikytų pyragaičių receptas

Jums reikės: 200ml vandens, 100g miltų, 100g sviesto, 3 – 4 kiaušinių, 1/2 arbatinio šaukštelio druskos.

Gaminimas:

Vandenį su sviestu ir druska užvirinkite, suberkite miltus ir intensyviai maišykite. 1 – 2 min. paaušinkite ir nuolat maišydami po vieną muškite kiaušinius. Maišyti geriau mediniu šaukštu arba maišytuvu lėtom apsukom, svarbu neplakti. Gaminius spauskite per konditerinį maišelį arba formuokite šaukštu. Priklausomai nuo dydžio gaminiai kepami 200 – 230° C temperatūroje, paskui ji mažinama ir baigiama kepti 170 – 180° C temperatūroje.

Klasikinis plikytų pyragaičių receptas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...