Sluoksniuota tešla

Universali sluoksniuota tešla tinka ir saldiems, ir pikantiškiems gaminiams, tad įdarui galima naudoti ką tik norite.

Jums reikės: 250g miltų, 150ml vandens, 2 šaukštų 6% acto, žiupsnelio druskos, 250 g aukščiausios kokybės sviesto, miltų pabarstyti.

Gaminimas:

2 šaukštus miltų atidėkite. Iš kitų miltų, vandens, acto ir druskos užminkykite tešlą ir palikite ją „pailsėti”. Sviestą išminkykite su 2 šaukštais miltų ir, suformavę stačiakampį, atšaldykite. Tešlą sluoksniuokite keturis kartus. Suformuokite gaminius ir kepkite 230 – 240° C temperatūroje.

 

Universali sluoksniuota tešla
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...