Rūgštynių sriuba su rūkyta mėsa

300 g rūkytos mėsos,

200 g rūgštynių,

1 svogūnas,

1 morka,

1 petražolė,

auro lapelis,

pipirų,

1 šaukštas sviesto,

1 šaukštas miltų,

0,5 stiklinės grietinės,

3 virti kiaušiniai,

2,5 litro vandens.

Rūkytą mėsą nuplauti ir su daržovėmis morka, salieru ir petražole išvirti. Kai mėsa visai suminkštėja, sriubą perkošti.

Rūgštynes perrinkti, nulaužyti kotelius ir apvirinti. Nusunkti, sudėti ant lentelės ir sukapoti. Į sultinį sudėti rūgštynes, supilti jų nuovirą ir svieste pakepintus miltus. Sriubą dar kiek pavirinti Paduodant užbalinti grietine ir sudėti supjaustytus virtus kiaušinius.

Rūgštynių sriuba su rūkyta mėsa
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...