PAGRINDUI REIKĖS:
2 kiaušinio trynių
15 ml pieno 2,5%
15 g sviesto
70 g ryžių miltų
Saldikio pagal skonį
ĮDARUI REIKĖS:
2 kiaušinių baltymų
240 g minkštos varškės 0%
100 g varškės sūrio
30 g kukurūzų krakmolo
Saldikio pagal skonį
PAPUOŠIMUI REIKĖS:
50 ml pieno 2,5%
3 g kakavos miltelių
3 g kukurūzų krakmolo
+30 g lazdynų riešutų
Saldikio pagal skonį
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Visus pagrindui reikiamus ingredientus sumaišome, iš tešlos suformuokite rutuliuką ir padėkite į šaldiklį 20 min.
Po to išdėkite į kepimo formą (16 cm), kad būtų sienelės. Kepkite orkaitėje apie 15 min.
Įdarui sumaišome visus reikiamus jam ingredientus, kad gautųsi vientisa masė.
Išimkite iš orkaitės pagrindą. Įdarą tolygia išdėkite ant jo ir kepkite dar 20-30 min.
Visus reikiamus ingredinus(išskyrus riešutus) sumaišome indelyje. Pastatome į mikrobangų krosnelę 10 sek, kad kremas taptu tirštas.
Išimkite ir įmaišykite riešutus. Papuoškite pyragą.