PAGRINDUI REIKĖS:
200 g varškės 5%
1 kiaušinio
60 g ryžių/pilno grūdo miltų
1/2 arbat. šaukš. kepimo miltelių
druskos ir džiovinto česnako pagal skonį
ĮDARUI REIKĖS:
120 g varškės 0%
60 g sūrio
petražolių
druskos ir džiovinto česnako pagal skonį
GAMINIMO EIGA:
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių.
Visus pagrindui reikiamus ingredintus sumaišykite. Iš tešlos suformuokite rutuliukus, o iš jų pyragėlius su sienelėm, kad per centrą galima būtų padėti įdarą.
Pyragėlis kepkite orkaitėje 15-20 min.
Sūrį sutarkuokite ant stambios tarkos, petražoles smulkiai supjaustykite ir sumaišykite su varške ir pagardinkite prieskoniais.
Išimkite pyragėlius iš orkaitės. Sudėkite įdarą ir pastatykite į orkaitę 10 min.