Trapi tešla sausainiams

Trapiai sausainių tešlai reikės: 200g sviesto, 200g miltelinio cukraus, 3 kiaušinio trynių, 300g miltų, 1/2 šaukštelio druskos, 1 kiaušinio trynio patepti, stambaus cukraus, cinamono, aguonų, kapotų riešutų.

Gaminimas:

Sviestą išsukite su milteliniu cukrumi ir druska, sudėkite po vieną trynius. Suberkite miltus ir greitai užminkykite tešlą. Suformuokite diską, įvyniokite jį į plėvelę ir palikite šaldytuve 2 val. Paskui iškočiokite tarp dviejų kepimo popieriaus sluoksnių ir išspauskite norimos formos sausainius. Sudėkite sausainius į skardą. Suplakite trynį su vandeniu ir patepkite plakiniu sausainius. Apibarstykite norimais pabarstais. Kepkite 220 – 230° C temperatūroje 6 – 8 min.

Trapi tešla sausainiams
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...