Trapi tešla atvirų pyragų pagrindui

Trapi tešla atvirų pyragų pagrindui

Jums reikės: 210g miltų, 1 šaukštelio druskos, 50g šalto sviesto, 50g šaltų taukų, 65ml ledinio vandens.

Gaminimas:

Persijokite miltus su druska, padarykite įdubimą ir sudėkite susmulkintus riebalus. Labai greitai sukapokite miltus su druska ir riebalais, supilkite vandenį. Ypač greitai išminkykite tešlą. Suformuokite rutulį, suvyniokite jį į maistinę plėvelę ir šaldykite mažiausiai 2 val. Paskui iškočiokite ir išklokite tešla 25 cm skersmens formą. Kepkite 30 min. 180° C temperatūroje.

Trapi tešla atvirų pyragų pagrindui
Greitos ir sveikos vakarienės su vištiena: 10 receptų

Greitos ir sveikos vakarienės su vištiena: 10 receptų

"Greitos ir sveikos vakarienės su vištiena: 10 receptų – skanu, lengva, sveika!"Įvadas: Greitos ir sveikos vakarienės su vištienaGreitos ir sveikos vakarienės su vištiena yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori subalansuoti savo mitybą ir tuo pačiu sutaupyti laiko...

10 būdų pasigaminti skanią ir sveiką sriubą su bulvėmis

10 būdų pasigaminti skanią ir sveiką sriubą su bulvėmis

"10 būdų pasigaminti skanią ir sveiką bulvių sriubą – atraskite skonio ir sveikatos harmoniją!"Pasirinkite šviežias bulvesPasirinkite šviežias bulves, nes tai yra pirmasis ir svarbiausias žingsnis, norint pasigaminti skanią ir sveiką sriubą. Šviežios bulvės ne tik...

Vištienos filė su citrininiu jogurto padažu

Vištienos filė su citrininiu jogurto padažu

**Vištienos filė su citrininiu jogurto padažu** Šis receptas yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori lengvo, gaivaus ir skanaus patiekalo. Vištienos filė yra švelniai kepta, o citrininis jogurto padažas suteikia gaivumo ir subtilaus rūgštumo. Tai puikus derinys,...