Užkepti briuseliniai kopūstai su kitom daržovėm

*16 porcijų

REIKĖS:

1 moliūgo

1,1 kg briuselinio kopūsto

4 rausvųjų svogūnų

0,5 stiklinės alyvuogių aliejaus

1 valg. šaukš. čili miltelių

1 stiklinės granato sėklų

GAMINIMO EIGA:

Įkaitinkite orkaitę iki 190 laipsnių.

Nulupkite nuo moliūgo žievę ir supjaustykite gabaliukais apie 4×4 cm. Kopūstus perpjaukite per puse. Supjaustykite svogūnus. Sudėkite daržoves ant kepimo skardos. Papikite ant daržovių alyvuogių aliejų, paberkite prieskoniais, druska ir pipiru pagal skonį. Permaišykite daržoves rankom ir kepkite apie 30 min.

Kai daržovės iškeps paberkite jas granato sėklom ir paduokite. 

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...