Veganų Velykos

Daugelį iš vaikystės pamėgtų šventinių patiekalų, veganai nesunkiai pritaiko savo ir racionui. Juk mėsos ir pieno produktus nesudėtingai galima pakeisti augalinės kilmės produktais. Tačiau yra viena išskirtinė šventė – Velykos. Jų pagrindinis patiekalas – kiaušinis. Jo veganai netoleruoja, todėl keičia jį kitais valgiais. Priešingai nei mano dauguma, veganiškas maistas yra labai įvairus ir sotus. O pagrindinę Velykų stalo puošmeną margutį, veganai pakeičia želmenimis ir daigais, kaip gyvybės pradžios, atgimimo, pavasario ženklą. Veganiškas maistas ant šventinio stalo akcentuojamas kaip sveikas bei naudingas organizmui. Žaliavalgių patiekalai gali būti tokie pat skanūs kaip ir kiti, bet tuo pačiu jie neapsunkina savijautos persivalgius, po šventės veganai nesijaučia pavargę ar priaugę nereikalingų kilogramų. Juk šventės metu svarbiausia yra buvimas bendravimas su artimais ir brangiais žmonėmis, o ne patiekalų gausybė ant stalo.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...