Alaus BBQ troškinti kaimiško stiliaus kiaulienos šonkauliukai

Ingredientai:
1,5 kg kaimiškų kiaulienos šonkaulių be kaulų
2 supjaustyti svogūnai
1 stiklinė alaus
2 stiklinės kepsnių padažo

Gaminimas:
1. Kepkite kiaulieną lengvai apipurkštoje keptuvėje iš visų pusių (apie 7 minutes).
2. Padėkite šonkauliukus į orkaitei atsparią skardą ir aplink juos išbarstykite svogūnus.
3. Supilkite alų ir uždenkite dangčiu arba skardos folija.
4. Kepkite 180 temperatūroje, kol kiauliena suminkštės 1 1/2–2 valandas.
5. Išpilkite alų.
6. Aptepkite kiaulieną BBQ padažu ir kepkite neuždengtą dar 1 valandą arba kol mėsa paruduos, o padažas sutirštės.

Skanaus!