Šviežias melionas ir braškės su Marsala

Ingredientai:
2 stiklinės braškių
3 mažos kantalupos
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė sauso vyno

Gaminimas:
1.
Nuplaukite ir nulupkite braškes.
2. Kiekvieną kantalupą perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas.
3. Apvaliu meliono presu išskobkite minkštimą.
4. Rezervuokite kantalupų lukštus.
5. Į didelį dubenį sudėkite melionų rutuliukus ir braškes.
6. Įpilkite 1/2 puodelio cukraus ir vyno, gerai ismaišykite.
7. Šaldykite keletą valandų.
8. Kantalupos lukštus apibarstykite likusiu cukrumi ir keletą valandų padėkite į šaldytuvą.
9. Užpildykite meliono lukštus marinuotu melionu ir braškėmis.
10. Supilkite šiek tiek sulčių ant vaisių.
11. Patiekite atšaldytą.

Skanaus!

Šviežias melionas ir braškės su Marsala
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...