Ingredientai:
2 stiklinės braškių
3 mažos kantalupos
1 stiklinė cukraus
1 stiklinė sauso vyno
Gaminimas:
1. Nuplaukite ir nulupkite braškes.
2. Kiekvieną kantalupą perpjaukite per pusę ir išimkite sėklas.
3. Apvaliu meliono presu išskobkite minkštimą.
4. Rezervuokite kantalupų lukštus.
5. Į didelį dubenį sudėkite melionų rutuliukus ir braškes.
6. Įpilkite 1/2 puodelio cukraus ir vyno, gerai ismaišykite.
7. Šaldykite keletą valandų.
8. Kantalupos lukštus apibarstykite likusiu cukrumi ir keletą valandų padėkite į šaldytuvą.
9. Užpildykite meliono lukštus marinuotu melionu ir braškėmis.
10. Supilkite šiek tiek sulčių ant vaisių.
11. Patiekite atšaldytą.
Skanaus!