Persikų blynai su aviečių padažu

Ingredientai padažui:
500 g avietės
2 šaukštai medaus
2 šaukštai likerio
6 kaušeliai vanilinių ledų

Ingredientai blynams:
1 kiaušinis
2 šaukštai lydyto sviesto
2/3 stiklinės pieno
1 stiklinė miltų
1/2 šaukštelis druskos
3 šaukštai cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių
4 persikų puselės sirupe.

Gaminimas padažui:
1.
Paruoškite padažą sudėdami į maišytuvą visus ingredientus, išskyrus ledus.
2. Garnyrui pasilikite aviečių padažą ir ledus.

Gaminimas blynams:
1. Sumaišykite kiaušinį, sviestą ir pieną.
2. Į atskirą dubenį suberkite miltus, druską, cukrų ir kepimo miltelius.
3. Greitai sumaišykite miltų mišinį su kiaušinių mišiniu.
4. Lengvai įkaitinkite keptuvę ir sviestą.
5. Supilkite tešlą ant keptuvės, kai iš dalies iškeps, į kiekvieną blyną suberkite persikus.
6. Virkite 1 minutę, tada apverskite.
7. Kai blynai bus paruošti, patiekiami papuošti ledais ir aviečių padažu.

Skanaus!

Persikų blynai su aviečių padažu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...