Atšaldytos krevečių ir avokadų salotos

Ingredientai įdarui:
1 stikllinė majonezo
2 šaukštai imbiero
2 šaukštai citrinos sulčių
1/4 šaukštelio kario miltelių
2 supjaustyti kiaušiniai
2 susmulkinti žalieji svogūnai
1/4 šaukštelio pipirų
1 šaukštelis druskos

Ingredientai salotoms:
12 virtų krevečių
1 nuluptas ir supjaustytas avokadas
1/2 nulupto ir supjaustyto agurko
1 maža gūžinė salota

Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišykite majonezą su imbieru, citrinos sultimis, kario milteliais, kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais.
2. Į padažą įberkite druskos ir pipirų, uždenkite ir šaldykite per naktį.
3. Kai būsite pasiruošę, nulupkite krevetes.
4. Nulupkite ir supjaustykite avokadą ir agurką.
5. Lėkštėje išdėliokite salotų lapus ir agurką.
6. Šaukštu užpilkite įdarą ant krevečių ir avokado ir įdėkite salotas bei agurkus.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...