Ingredientai įdarui:
1 stikllinė majonezo
2 šaukštai imbiero
2 šaukštai citrinos sulčių
1/4 šaukštelio kario miltelių
2 supjaustyti kiaušiniai
2 susmulkinti žalieji svogūnai
1/4 šaukštelio pipirų
1 šaukštelis druskos
Ingredientai salotoms:
12 virtų krevečių
1 nuluptas ir supjaustytas avokadas
1/2 nulupto ir supjaustyto agurko
1 maža gūžinė salota
Gaminimas:
1. Dubenyje sumaišykite majonezą su imbieru, citrinos sultimis, kario milteliais, kiaušiniais ir žaliaisiais svogūnais.
2. Į padažą įberkite druskos ir pipirų, uždenkite ir šaldykite per naktį.
3. Kai būsite pasiruošę, nulupkite krevetes.
4. Nulupkite ir supjaustykite avokadą ir agurką.
5. Lėkštėje išdėliokite salotų lapus ir agurką.
6. Šaukštu užpilkite įdarą ant krevečių ir avokado ir įdėkite salotas bei agurkus.
Skanaus!