Ingredientai:
100g Primavera makaronų
8 Nuluptos krevetės
6 Švieži šparagai
12 česnako skiltelių
1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus
1/2 stiklinė pjaustytų grybų
1/2 stiklinė vištienos sultinio
1 pomidoras supjaustytas kubeliais
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelis maltų pipirų
1 šaukštas baziliko
1 šaukštas raudonėlio
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštas petražolių
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimas:
1. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
2. Tuo tarpu didelėje keptuvėje aliejuje pakepinkite krevetes, šparagus ir česnaką 3–4 minutes arba tol, kol krevetės taps rausvos spalvos.
3. Įpilkite grybų, sultinio, pomidorų, druskos ir pipirų dribsnių, troškinkite neuždengę 2 minutes.
4. Nusausinkite makaronus.
5. Į keptuvę sudėkite makaronus ir prieskonius. Pabarstykite parmezano sūriu.
Skanaus!