Krevečių makaronai Primavera

Ingredientai:
100g Primavera makaronų
8 Nuluptos krevetės
6 Švieži šparagai
12 česnako skiltelių
1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus
1/2 stiklinė pjaustytų grybų
1/2 stiklinė vištienos sultinio
1 pomidoras supjaustytas kubeliais
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelis maltų pipirų
1 šaukštas baziliko
1 šaukštas raudonėlio
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštas petražolių
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas:

1. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
2. Tuo tarpu didelėje keptuvėje aliejuje pakepinkite krevetes, šparagus ir česnaką 3–4 minutes arba tol, kol krevetės taps rausvos spalvos.
3. Įpilkite grybų, sultinio, pomidorų, druskos ir pipirų dribsnių, troškinkite neuždengę 2 minutes.
4. Nusausinkite makaronus.
5. Į keptuvę sudėkite makaronus ir prieskonius. Pabarstykite parmezano sūriu.

Skanaus!

Krevečių makaronai Primavera
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...