Krevečių makaronai Primavera

Ingredientai:
100g Primavera makaronų
8 Nuluptos krevetės
6 Švieži šparagai
12 česnako skiltelių
1/4 stiklinė alyvuogių aliejaus
1/2 stiklinė pjaustytų grybų
1/2 stiklinė vištienos sultinio
1 pomidoras supjaustytas kubeliais
1/4 šaukštelio druskos
1/8 šaukštelis maltų pipirų
1 šaukštas baziliko
1 šaukštas raudonėlio
1 šaukštas čiobrelių
1 šaukštas petražolių
1/4 stiklinės tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimas:

1. Išvirkite makaronus pagal pakuotės nurodymus.
2. Tuo tarpu didelėje keptuvėje aliejuje pakepinkite krevetes, šparagus ir česnaką 3–4 minutes arba tol, kol krevetės taps rausvos spalvos.
3. Įpilkite grybų, sultinio, pomidorų, druskos ir pipirų dribsnių, troškinkite neuždengę 2 minutes.
4. Nusausinkite makaronus.
5. Į keptuvę sudėkite makaronus ir prieskonius. Pabarstykite parmezano sūriu.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...