Aviečių ir rabarbarų padažas

Ingredientai:
 2 1/2 stiklinės pjaustytų rabarbarų
3/4 stiklinė vandens
1/2 stiklinė cukraus
1 citrinos sulčių ir žievelės
1/4 šaukštelis cinamono
2 stiklinės aviečių

Gaminimas:
1.
Sumaišykite rabarbarus, vandenį, cukrų ir žievelę puode ir užvirkite ant vidutinės ugnies.
2. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol rabarbarai suminkštės, 10–15 minučių.
3. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite likusius ingredientus ir atvėsinkite.

Skanaus!

Aviečių ir rabarbarų padažas
Aviečių lapų arbata

Aviečių lapų arbata

**Aviečių lapų arbata** Ši aviečių lapų arbata yra natūralus ir sveikas gėrimas, kuris ne tik puikiai atgaivina, bet ir turi daug naudingų savybių. Aviečių lapai yra žinomi dėl savo antioksidantų ir vitaminų, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą ir gerina...

Vanilinė rooibos arbata

Vanilinė rooibos arbata

**Vanilinė rooibos arbata** **Aprašymas:** Vanilinė rooibos arbata yra švelni ir aromatinga, puikiai tinkanti tiek rytui, tiek vakarui. Ši arbata ypatinga savo natūraliu saldumu ir vanilės užuominomis, kurios suteikia jai išskirtinį skonį. Rooibos arbata yra be...