Aviečių ir rabarbarų padažas

Ingredientai:
 2 1/2 stiklinės pjaustytų rabarbarų
3/4 stiklinė vandens
1/2 stiklinė cukraus
1 citrinos sulčių ir žievelės
1/4 šaukštelis cinamono
2 stiklinės aviečių

Gaminimas:
1.
Sumaišykite rabarbarus, vandenį, cukrų ir žievelę puode ir užvirkite ant vidutinės ugnies.
2. Sumažinkite ugnį ir troškinkite, kol rabarbarai suminkštės, 10–15 minučių.
3. Nukelkite nuo ugnies, įmaišykite likusius ingredientus ir atvėsinkite.

Skanaus!

Aviečių ir rabarbarų padažas
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...