Nakčiai cinamono vafliai

Ingredientai:
4 stiklinės voliotų avižų
1/4 stiklinės pilno grūdo  miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai malto cinamono
1/2 šaukšteliai malto muskato riešuto
1/8 šaukšteliai maltų gvazdikėlių
4 stiklinės lieso pieno
3 šaukštai rapsų aliejaus
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto

Gaminimas:

1. Vakare prieš: sumaišykite avižas, miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
2. Gerai ismaišyti.
3. Sudėkite likusius ingredientus ir maišykite, kol sudrėkins.
4. Uždenkite ir atvėsinkite per naktį.

1. Ryte: Išpurkškite vaflinę kepimo purškikliu, kuris nėra lipnus, ir pašildykite pagal gamintojo nurodymus.
2.
Išmaišykite tešlą (bus tiršta).
3. Supilkite tešlą ant karštos vaflinės geležies centro ir kepkite 4–6 minutes.
4. (Aš naudoju belgišką vaflinę.) Prieš gamindami kiekvieną vaflį, papurkškite vaflinę.
5. Patiekite su šviežiais vaisiais ir vaniliniu jogurtu arba klevų sirupu.

Skanaus!

Nakčiai cinamono vafliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...