Nakčiai cinamono vafliai

Ingredientai:
4 stiklinės voliotų avižų
1/4 stiklinės pilno grūdo  miltų
4 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukšteliai malto cinamono
1/2 šaukšteliai malto muskato riešuto
1/8 šaukšteliai maltų gvazdikėlių
4 stiklinės lieso pieno
3 šaukštai rapsų aliejaus
2 šaukšteliai vanilės ekstrakto

Gaminimas:

1. Vakare prieš: sumaišykite avižas, miltus, kepimo miltelius ir prieskonius.
2.
Gerai ismaišyti.
3.
Sudėkite likusius ingredientus ir maišykite, kol sudrėkins.
4.
Uždenkite ir atvėsinkite per naktį.

1. Ryte: Išpurkškite vaflinę kepimo purškikliu, kuris nėra lipnus, ir pašildykite pagal gamintojo nurodymus.
2.
Išmaišykite tešlą (bus tiršta).
3.
Supilkite tešlą ant karštos vaflinės geležies centro ir kepkite 4–6 minutes.
4.
(Aš naudoju belgišką vaflinę.) Prieš gamindami kiekvieną vaflį, papurkškite vaflinę.
5.
Patiekite su šviežiais vaisiais ir vaniliniu jogurtu arba klevų sirupu.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...