Aviena troškinta su pupelėmis ir pomidorais

Aviena, troškinta su pupelėmis ir pomidorais, kuriai pagaminti reikės:

500 – 600g avienos,

40g riebalų,

3 – 4 svogūnai,

500g ankštinių pupelių,

4 pomidorai,

5 – 6 bulvės,

kmynų,

petražolių lapelių.

Gaminimas:

mėsą supjaustyti gabalais (25g) ir apkepinti troškintuve. Sudėti į 4 dalis supjaustytus svogūnus, įberti druskos, įpilti truputį vandens ir uždengus troškinti, kol mėsa kiek suminkštės. Tada sudėti supjaustytas pupelių ankštis ir bulvių griežinėlius, apibarstyti druska, kmynais, šiek tiek patroškinti, sudėti pomidorų griežinėlius ir po kelių minučių nuimti nuo ugnies.

Aviena troškinta su pupelėmis ir pomidorais
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...