Aviena grietinės ir svogūnų padaže

Aviena grietinės ir svogūnų padaže, kuriai paruošti reikės:

500g avienos (nugarinės),

2 šaukštai riebalų,

1 šaukštas miltų,

2 svogūnai,

2 petražolės šaknys,

2 šaukštai grietinės.

Gaminimas:

supjaustytą su kaulais mėsą apkepinti ištirpintuose riebaluose, apibarstyti druska, pipirais, įpilti šiek tiek karšto vandens ir troškinti. Baigiant troškinti, atskirai pagaminti padažą: riebaluose pakepinti supjaustytus svogūnus ir petražoles, įberti miltų, kiek vėliau įpilti skysčio, kuriame buvo troškinama mėsa, įdėti grietinės. Padažu užpilti mėsą ir dar šiek tiek patroškinti.

Aviena grietinės ir svogūnų padaže
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...