Citrininis tiramisu

Citrininis tiramisu, kuriam reikės:

50ml citrinų sulčių,

100ml apelsinų sulčių,

1 citrinos nutarkuotos žievelės,

5 kiaušinių trynių,

1 kiaušinio,

200g cukraus,

250ml citrinų likerio „Limoncello”,

100ml vandens,

450g maskarponės sūrio,

40 sausainių pirštelių,

baltojo šokolado drožlių.

Gaminimas: dubenyje sumaišykite trynius, kiaušinį, 150g cukraus, apelsinų sultis, 50ml likerio ir citrinos žievelę. Į didesnį indą su verdančiu vandeniu Įstatykite dubenį ir kaitinkite, kol sutirštės. Palikite atvėsti. Maskarponės sūrį sumaišykite su trynių mase. Likusį likerį, citrinų sultis, 50g cukraus užvirinkite ir virkite apie 5 min. Palikite atvėsti. Sausainius greitai mirkykite citrinų sirupe (svarbu nepermirkykite) ir dėkite į formą. Sudėjus pusę sausainių ant jų sukrėskite pusę kremo, paskui dėkite likusius sausainius ir vėl – kremą. Šaldykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Prieš patiekiant pabarstykite baltojo šokolado drožlėmis.

Citrininis tiramisu
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...