Baltyminė riešutinė tešla

Baltyminė riešutinė tešla, kuriai paruošti reikės:

130g baltymų,

120g cukraus,

100g miltelinio cukraus,

40g miltų,

140g riešutų.

Gaminimas: riešutus pakepinkite ir nuvalykite luobelę. Tuomet susmulkinkite ir sumaišykite su persijotais miltais bei milteliniu cukrumi. Baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų. Jie turi būti blizgantys ir laikyti formą. Viską atsargiai išmaišykite. Pro konditerinį maišelį išspauskite norimos formos gaminius (pavyzdžiui, papločius tortams). Kepkite 110 – 120° C temperatūroje apie 1 val. Pusgaminiai turi būti lengvi, baltos arba šviesiai kreminės spalvos, lengvai nusiimti nuo popieriaus, o papločio apačia – tvirta.

Baltyminė riešutinė tešla
Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...