Baltyminė riešutinė tešla

Baltyminė riešutinė tešla, kuriai paruošti reikės:

130g baltymų,

120g cukraus,

100g miltelinio cukraus,

40g miltų,

140g riešutų.

Gaminimas: riešutus pakepinkite ir nuvalykite luobelę. Tuomet susmulkinkite ir sumaišykite su persijotais miltais bei milteliniu cukrumi. Baltymus išplakite su cukrumi iki standžių putų. Jie turi būti blizgantys ir laikyti formą. Viską atsargiai išmaišykite. Pro konditerinį maišelį išspauskite norimos formos gaminius (pavyzdžiui, papločius tortams). Kepkite 110 – 120° C temperatūroje apie 1 val. Pusgaminiai turi būti lengvi, baltos arba šviesiai kreminės spalvos, lengvai nusiimti nuo popieriaus, o papločio apačia – tvirta.

Baltyminė riešutinė tešla
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...