Daržovių Frittata (itališkas omletas)

Ingredientai:
1 1/2 šaukštai alyvuogių arba rapsų aliejaus
1 česnako skiltelės
1/2 raudonojo svogūnų
2 stiklinės pjaustytų šviežių grybų
1 1/2 stiklinės pjaustytų  šviežių brokolių
8 kiaušiniai
1/4 stiklinė pieno
3/4 stiklinė tarkuoto mocarelos sūrio
1/2  šaukštelio druskos
1/8 šaukštelis pipirų

Gaminimas:
1. Įkaitinkite orkaitę iki 180C, įkaitinkite aliejų ant vidutinio karščio.
2. Pridėti česnaką ir svogūną, patroškinkite 1 minutę.
3. Pridėkite daržovių, patroškinkite 5 minutes.
4. Kiaušinius išplakite su pienu, įberkite 1/2 stiklinės sūrio, druskos ir pipirų.
5. Į keptuvę su daržovių mišiniu supilkite kiaušinių mišinį.
6. Įdėkite į orkaitę ant viršutinės lentynos.
7. Kepkite iki auksinės rudos spalvos, maždaug 30 minučių.
8. Išimkite iš orkaitės ir pabarstykite ant likusio 1/4 puodelio sūrio.
9. Supjaustykite griežinėliais ir patiekite.
10. Taip pat galite naudoti kepimo indą, jei neturite orkaitėje atsparios keptuvės.

Skanaus!

Daržovių Frittata (itališkas omletas)
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...