Sodrios karamelės koldūnai

Ingredientai Sirupui:
3 stiklinė verdančio vandens
2 stiklinės rudojo cukraus
2 stiklinė sviesto

Ingredientai Koldūnams:
1/2 stiklinė cukraus
1 1/2 stiklinė miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
2 šaukštai sviesto
1/2 stiklinė pieno

Gaminimas:
1. Sirupo ingredientus užvirkite inde puodą 10 minučių.
2. Sumaišykite sausus ingredientus kartu.
3. Sviestą supjaustykite į sausus ingredientus iki grūdėtumo (tiesiog viską žiupsneliu, kol atrodys maždaug tokio paties dydžio grūdeliai).
4. Supilkite pieną ir lengvai maišykite, kol susimaišys.
5. Supilkite sirupą į vidutinį kepimo indą ir supilkite į sirupą sriubos šaukštus koldūnų mišinio.
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 30 minučių.
7. Kai tai bus padaryta, koldūnus apverskite, kad traški pusė prisigertų daugiau skanus daiktas.

Skanaus!

Sodrios karamelės koldūnai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...