Ingredientai Sirupui:
3 stiklinė verdančio vandens
2 stiklinės rudojo cukraus
2 stiklinė sviesto
Ingredientai Koldūnams:
1/2 stiklinė cukraus
1 1/2 stiklinė miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
2 šaukštai sviesto
1/2 stiklinė pieno
Gaminimas:
1. Sirupo ingredientus užvirkite inde puodą 10 minučių.
2. Sumaišykite sausus ingredientus kartu.
3. Sviestą supjaustykite į sausus ingredientus iki grūdėtumo (tiesiog viską žiupsneliu, kol atrodys maždaug tokio paties dydžio grūdeliai).
4. Supilkite pieną ir lengvai maišykite, kol susimaišys.
5. Supilkite sirupą į vidutinį kepimo indą ir supilkite į sirupą sriubos šaukštus koldūnų mišinio.
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 30 minučių.
7. Kai tai bus padaryta, koldūnus apverskite, kad traški pusė prisigertų daugiau skanus daiktas.
Skanaus!