Sodrios karamelės koldūnai

Ingredientai Sirupui:
3 stiklinė verdančio vandens
2 stiklinės rudojo cukraus
2 stiklinė sviesto

Ingredientai Koldūnams:
1/2 stiklinė cukraus
1 1/2 stiklinė miltų
1 šaukštas kepimo miltelių
2 šaukštai sviesto
1/2 stiklinė pieno

Gaminimas:
1. Sirupo ingredientus užvirkite inde puodą 10 minučių.
2. Sumaišykite sausus ingredientus kartu.
3. Sviestą supjaustykite į sausus ingredientus iki grūdėtumo (tiesiog viską žiupsneliu, kol atrodys maždaug tokio paties dydžio grūdeliai).
4. Supilkite pieną ir lengvai maišykite, kol susimaišys.
5. Supilkite sirupą į vidutinį kepimo indą ir supilkite į sirupą sriubos šaukštus koldūnų mišinio.
6. Kepkite 180 °C temperatūroje 30 minučių.
7. Kai tai bus padaryta, koldūnus apverskite, kad traški pusė prisigertų daugiau skanus daiktas.

Skanaus!

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba.

Miso sriuba yra tradicinė japonų sriuba, pagaminta iš miso pastos, kuri yra fermentuotas sojų pupelių produktas, ir dažniausiai pridedama tam tikra rūšis aliejaus, pavyzdžiui, sezamo aliejaus Miso sriuba, tai ne tik skanu, bet ir sveika. Tai tradicinė japonų sriuba,...

Medus

Medus

Medus, tai tikras gamtos stebuklas, kurį mes, žmonės, naudojame jau tūkstančius metų. Ir ne be reikalo, nes medus yra ne tik skanus, bet ir labai naudingas. Bet ar kada susimąstėte, kaip jis atsiduria mūsų stiklainiuose? Viskas prasideda nuo mažų, bet labai uoliai...

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa

Bulvių blynai su mėsa: Sveiki, mielieji! Šiandien noriu pasidalinti vienu iš savo mėgstamiausių receptų - bulvių blynai su mėsa. Tai puikus patiekalas, kai norisi kažko šilto, sotaus ir skanaus. Be to, jis yra labai paprastas ir greitas. Pradėkime nuo pagrindinio...

Avokadų ir lašišos tostai

Avokadų ir lašišos tostai

Sudedamosios dalys: 2 brandūs avokadai 2 šaukštai citrinos sulčių Druska ir pipirai pagal skonį 4 tostai 200 g rūkytos lašišos Šviežių krapų (pagal skonį) 1 šaukštelis sezamo sėklų (nebūtina) Paruošimas: Avokadus sutrinkite, įpilkite citrinos sulčių ir pagardinkite...