Grietinės razinų batonėliai

Ingredientai:
2 stiklinės razinų
1 stiklinė rudojo cukraus
1 stiklinė margarino
1 3/4 stiklinės avižinių dribsnių
1 3/4 miltų
1 šaukštelis kepimo sodos
2 kiaušiniai
1 1/2 stiklinė grietinės
2 1/2 šaukšteliai kukurūzų krakmolo
1/4 šaukštelio druskos
1 stiklinė cukraus

Gaminimas:
1. Razinas užpilkite vandeniu.
2. Išvirkite, nusausinkite ir atidėkite.
3. Grietinėlės rudasis cukrus ir margarinas.
4. Įpilkite avižinių dribsnių, miltų ir soda.
5. Nedėkite razinų.
6. Pusę mišinio sudėkite į keptuvę, apipuršktą kepimo purkštuvu.
7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 7 minutes.
8. Sunkiame puode sumaišykite kiaušinius, grietinę, kukurūzų krakmolą, druską ir cukrų.
9. Virkite nuolat maišydami, kol sutirštės.
10. Suberkite nusausintas razinas.
11. Visą šį mišinį užpilkite ant anksčiau iškeptos plutos.
12. Ant viršaus pabarstykite likusią pusę plutos mišinio, kad užpiltumėte trupinius.
13. Kepkite 190 laipsnių temperatūroje 30 minučių.

Skanaus!

Grietinės razinų batonėliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...