Kokosų pyragas su grietinėle

REIKĖS:

100 g cukraus

1 kiaušinio

1 stiklinės kefyro

1,5 stiklinės miltų

1 kepimo miltelių

150 kokoso drožlių

100 g cukraus padres

1/2 malto cinamono

300 ml grietinėles

vanillio cukraus pagal skonį

GAMINIMO EIGA:

Kiaušinį suplakti su cukrumi ir žiupsnelių druskos. Įpilti kefyro ir gerai viską išmaišyti. Miltus ir kepimo miltelius išmaišyti atskirame inde ir sujungti su kiaušinio mase. Viską permaišyti. Kepimo formą nutepti aliejumi ir įpilti į ją tešlą. Atskirame inde sumaišyti kokosų drožlę, cukraus pudrą, vanilini cukrų ir cinamoną. Šią masę paberti tešlą ir įkaitintoje orkaitėje iki 200 laipsnių kepti 40-45 minučių. Iškeptą pyragą užpilti karšta grietinėlę ir palaukti 15 minučių.

Kokosų pyragas su grietinėle
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...