REIKĖS:
3/4 stiklinės mažų makaronų
400 g konservuotų baltųjų pupelių, puse skysčio nupilkite, o kitą palikite
220 g konservuotų kukurūzų, skystį nupilkite
400 g konservuotų pomidorų
400 g konservuotų žaliųjų pupelių
1 valg. šaukš. aliejaus
2 valg. šaukš. pomidorų pastos
0,5 arbat. šaukš. džiovintų rozmarinų
1/4 arbat. šaukš. džiovintų raudonėlių
1 litro vištienos sultinio
1 arbat. šaukš. sojų padažo
GAMINIMO EIGA:
Vidutinio dydžio puode, ant vidutinio ugnies įkaitinkite aliejų. Įberkite kukurūzus ir kepkite maišydami apie 3 min. Įpilkite pomidorų pastą, raudonėlius ir rozmarinus ir virkite maišydami, kol pomidorų pasta pradės tamsėti, apie 1 min. Pamažu įpilkite vištienos sultinį ir gerai viską išmaišykite. Supjaustykite pomidorus ir sudėkite į puodą su skysčiu, kuris budo skardinėje ir užvirkite. Įpilkite makaronus, baltąsias pupeles, pupelių skystį ir sojų padažą. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Įmaišykite žalias pupeles. Virkite kol makaronai išvirs, apie 7-8 min.