REIKĖS:
750 ml raudono vyno
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės likerio iš aviečių
1 stiklinės degtinės su uogų skonių
1 stiklinės gazuoto vandens
0,5 stiklinės šviežių citrinų sulčių
170 g gervuogių
170 g mėlynių
GAMINIMO EIGA:
Sirupui pagaminti reikia nedideliame puode sumaišyti cukrų ir 0,5 stiklinės vandens, maišant užvirti ir virti, kol cukrus ištirps, apie 5 min.
Atvėsinkite sirupą ir supilkite į 3 litrų ąsotį.
Į ąsotį įpilkite vyno, likerio, degtinės, gazuoto vandens ir citrinų sulčių, viską gera išmaišykite. Suberkite gervuoges ir mėlynes. Uždenkite ąsotį maistine plėvele. Pastatykite sangriją į šaldytuvą 4 valandom arba visai nakčiai.
Paduokite su ledo kubikėliais ir papuoškite mėlynėm.