Jautiena troškinta su daržovėmis

Jautiena, troškinta su daržovėmis, kuriai paruošti reikės:

 

400g jautienos,

40g riebalų,

1 svogūnas,

druskos,

pipirų,

mairūno,

2 skiltelės česnako,

susmulkinta citrinos žievelė,

1/2 citrinos,

1 petražolės šaknis,

4 – 5 morkos,

4 kopūsto griežiniai,

8 – 10 bulvių,

žalumynų.

Gaminimas:

išpjausčius iš mėsos sausgysles, supjaustyti ją kubeliais arba pailgais gabalėliais ir pakepinti. Kartu su mėsa pakepinti svogūną ir, įpylus šiek tiek karšto vandens, sudėti prieskonius. Troškinti uždengus ant mažos ugnies, kol mėsa pasidarys apyminkštė. Tada ant mėsos sudėti išilgai supjaustytas morkas, kopūstų griežinius, o ant viršaus į keturias dalis supjaustytas bulves. Daržoves šiek tiek pasūdyti ir viską troškinti.

Jautiena troškinta su daržovėmis
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...