Karališki karameliniai koldūnai

Ingredientai koldūnams:
1 šaukštas sviesto
1 1/4 stiklinė savaime kylančių miltų
1/3 stiklinė cukraus
1/3 stiklinė pieno
1 šaukštelis vanilės esencijos

Ingredientai padažui:
1 1/2 stiklinė rudojo cukraus
1 šaukštas sviesto
1 1/2  stiklinė vandens

Koldūnų gaminimas:
1. Į miltus įtrinkite sviestą, tada suberkite cukrų, pieną ir vanilės esenciją.
2. Gerai išmaišykite . ir atidėkite į šalį ruošdami padažą.

Padažo gaminimas:
1. Įdėkite sviestą, vandenį ir rudąjį cukrų į 2 l mikrobangų krosnelėje saugų troškinimo indą ir virkite 6 min.
2. Supilkite šaukštus tešlos mišinio į karštą padažą ir virkite ant vidutinės temperatūros 6 minutes.
3. Palikti pastovėti karštame padaže dar 5 min.
4. Patiekite su plakta grietinėle ir/arba vaniliniais ledais.

Skanaus!

Karališki karameliniai koldūnai
Aviečių lapų arbata

Aviečių lapų arbata

**Aviečių lapų arbata** Ši aviečių lapų arbata yra natūralus ir sveikas gėrimas, kuris ne tik puikiai atgaivina, bet ir turi daug naudingų savybių. Aviečių lapai yra žinomi dėl savo antioksidantų ir vitaminų, kurie padeda stiprinti imuninę sistemą ir gerina...

Vanilinė rooibos arbata

Vanilinė rooibos arbata

**Vanilinė rooibos arbata** **Aprašymas:** Vanilinė rooibos arbata yra švelni ir aromatinga, puikiai tinkanti tiek rytui, tiek vakarui. Ši arbata ypatinga savo natūraliu saldumu ir vanilės užuominomis, kurios suteikia jai išskirtinį skonį. Rooibos arbata yra be...