Ingredientai:
2 bananai
1 šaukštas nesūdyto sviesto
3 šaukštai gryno klevų sirupo
1 šaukštelis gryno vanilės ekstrakto
1 šaukštas šviežių citrinos sulčių
1/4 šaukštelis cinamono
Gaminimas:
1. Bananus perpjaukite per pusę skersai ir išilgai.
2. Ištirpinkite sviestą ant vidutinės ir stiprios ugnies didelėje keptuvėje ir sudėkite į sviestą bananus, aptepdami juos konditeriniu šepetėliu.
3. Perkelkite bananus į vieną keptuvės pusę.
4. Keptuvę šiek tiek apverskite (viršutinėje pusėje yra bananai), tada įpilkite klevų sirupo (arba rudojo cukraus), vanilės ir citrinos sulčių.
5. Pabarstykite cinamonu ir gerai išmaišykite.
6. Nuleiskite keptuvę ir sumaišykite padažą su bananais, šaukštu ant viršaus padažo.
7. Virkite 5 min.
8. Ant kiekvienos desertinės lėkštės išdėliokite po 4 bananų gabalėlius.
9. Kiekvieną patiekalą papuoškite mėtų šakele ir patiekite su kaušeliu vanilinių ledų arba bet kokio skonio ledų, kuriuos pasirinkote.
Skanaus!