Vištienos krūtinėlės, įdarytos feta ir saulėje džiovintais pomidorais

Ingredientai:
1/4 stiklinėje saulėje džiovintų pomidorų
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1/2 stiklinėje raudonojo svogūno
1/4 stiklinė baziliko lapelių
1/3 stiklinė trupintos fetos
100g vištienos krūtinėlės be kaulų

Gaminimas:
1. išmirkykite saulėje džiovintą pomidorus užpilkite tiek verdančio vandens, kad tik apsemtų. Padėkite juos į šalį.
2. Nelipnioje keptuvėje ant vidutinio stiprumo įkaitinkite aliejų.
3. Sudėkite svogūną ir maišydami kepkite 3–4 minutes arba kol suminkštės.
4. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir perkelkite svogūnus į nedidelį dubenį.
5. Pomidorus nusausinkite, mirkymo skystį išmeskite arba pasilikite kitam naudojimui.
6. Suberkite pjaustytus pomidorus į svogūnus ir įmaišykite bazilikus bei fetą.
7. Kiekvienoje vištienos krūtinėlėje išpjaukite horizontalų plyšį, kad susidarytų kišenė.
8. Kiekvieną įdarykite 1/4 sūrio mišinio.
9. Grąžinkite keptuvę ant vidutinės-stiprios ugnies.
10. Sudėkite vištienos krūtinėlę ir patroškinkite 6 minutes.
11. Atsargiai apverskite juos ir kepkite dar 6 minutes arba kol vištiena iškeps.

Skanaus!