Keisčiausios sriubos pasaulyje

Pasaulio virtuvė nuolat bando nustebinti gurmanus įvairiais netradiciniais patiekalais. Kiekvienas pasirenka tai, kas skanu jam. Ar žinojote, jog yra ir keletas sriubų, kurių niekada nesinorės ragauti?

Pirmoji – Menudo sriuba, dažniausiai gaminama Meksikoje. Ji – iš jautienos skrandžio. Meksikoje ši sriuba viena populiariausių, gaminama tik išskirtiniais atvejais. Taip pat – tai puikus vaistas nuo pagirių. Antroji – Kiburu sriuba, gaminama Tanzanijoje. Ši sriuba – iš purvo, kurioje yra šie ingredientai: bananai, pupelės ir purvas. Žmonės, gaminantys šią sriubą teigia, jog purvas patiekalui suteikia žemiško skonio.

Trečioji – Supu, gaminama Tanzanijoje. Čia populiariausia sriuba iš gyvūnų dalių. Pagrindiniai ingredientai: kepenys, ožkos galva, karvės skrandis. Kartais sriuba gaminama tik iš kanopų.

Ketvirtoji – sriuba iš gaidžių sėklidžių. Savo skoniu ji panaši į vištienos sriubą su makaronais. Tačiau joje vietoj vištienos – gaidžių sėklidės ir daržovės.

Penktoji – sriuba iš paukščių lizdų. Kinijoje ši sriuba laikoma delikatesu. Lėkštė restoranuose kainuoja nuo 40 iki 100 dolerių už vieną porciją. Kilogramas paukščių lizdų kainuoja 2000 dolerių.

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...