Kepeninės dešros kukuliai

100 g kepeninės dešros, 1 kiaušinis, 1 bandelė, druskos, pipirų, mairūno.

Bandelę išmirkyti. Kepeninę dešrą, bandelę ir kiaušinį suminkyti, pasūdyti, sudėti prieskonius. Daryti mažus, apvalius kukulaičius, pavolioti džiūvėsiuose, dėti į verdantį sultinį.

 

Kepeninės dešros kukuliai
Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip pasigaminti tobulo skonio ceburekus: išsamus gidas

Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio Čeburekus: Išsamus Gidas Čeburekų Paslaptys: Tešlos Meistriškumas Įdaras: Sultingumo Garantija Formavimas ir Kepimas: Traškumo Magija Patiekimas: Paskutinis Akcentas Išvada: Tobulo Skonio Čeburekų Receptas Kaip Pasigaminti Tobulo Skonio...

Salotos su tunu

Salotos su tunu

Receptas: Salotos su tunu Ingredientai: - 1 skardinė konservuoto tuno savo sultyse arba aliejuje - 100 g mišrios salotų žalumynų (pvz., romainų, rukolos, špinatų) - 1 vidutinio dydžio pomidoras - 1 nedidelis raudonasis svogūnas - 1 agurkas - 1 raudonasis paprikos...